TromsøLAN v12 - 30. april til 3. mai 2009

TromsøLAN v12 ble arrangert i 1. mai helgen 2009, fra 30. april til 3. mai. Antall deltakere endte på 309.

Har du bilder dette lanet, mail Alpha på: alpha@tromsolan.no.no
Vil du hoppe rett til galleriet med alle bildene, trykk her.

Om TromsøLAN v12:

Starten:
Igjen fikk vi problemer med manglende koordinasjon mellom Tromsø Kommune og Troms Fylkeskommune ang. tidspunkter for ferien. Vinterferien delt mellom barne/ungdomsskoler og videregående. Det var ikke det eneste problemet. Tromsø Kommune hadde en meget tett booket hall og klarte ikke finne et ledig tidspunkt til oss. Derfor ble arrangementet flyttet til 1. mai helgen, fra 30. april til 3. mai 2009.


Sponsorer:
Som før stilte en rekke sponsorer opp sporenstreks: DarkLight, Datakjeden, Gamezone, Veita Elektro og nystartede Ingame (spillservere på internett) samt Atea var klare allerede før påmeldingen startet. Pronea leverte internettaccess.


Åpningssermoni:
Med Morten fra Arctic Event med på en enda større sceneproduksjon i år så kom det også noen interessante ideer. Noe var virkelig galskap, mens andre var virkelig geniale. De fleste deltakerne fikk en veldig intim innføring i hva "Line rockets" er for noe, se bare her (action starter rundt 1:30):Strøm:
Lobbyvirksomhet fra året før har gitt oss to strømskap i hallen, klar for tilkobling for TromsøLAN hvert år. Roy-Harald Berglund hos Tromsø Kommune var arkitekt og pådriver for løsningen og de som arrangerer LANs og andre større arrangementeter i Tromsøhallen skylder han en stor takk! Med skapene på plass har vi stabile vilkår for drift hver år og Tromsøhallen har blitt en stor, god og meget velegnet base for oss.


Gard trener mens han kobler strøm, effektivt!Opprigging igang...


Som nevnt fikk vi i år en meget god pakke fra Arctic Event. Morten fra AE er et unikum når det gjelder å få gode løsninger til alt av lyd/lys-produksjoner og satte opp en meget imponerende scenerigg med lyd/lys/storskjermer/flatskjermer til entertainment-avdelingen og mye mer!


Scene med mer!Innholdsrik butikk fra GamezoneVinnere i Trackmania-compoen"Bare" nedriggingen igjen...
Vi har flere bilder fra TromsøLAN v12, se galleriet her. Har du flere bilder, send en epost til: alpha@darklight.no.
Copyright © 2018 TromsøLAN