TromsøLAN v8.0 - Vinter/Påskeferie 2005

TromsøLAN v8.0 ble arrangert i vinter / påskeferien i 2005.

Har du bilder dette lanet, mail Alpha på: alpha@darklight.no
Vil du hoppe rett til galleriet med alle bildene, trykk her, eller trykk her for å se TromsLAN v8.0 hjemmesiden.


Om TromsøLAN v8.0:

Starten: Hazer aka Hasse Pedersen hadde vært primus motor for TromsøLAN sammen med advantage i mange år men dessverre gikk han bort i slutten av 2004. Alpha og advantage gjorde noen planer for et nytt lan i Forskningsparken men det ble skrinlagt. Til slutt ble det Alpha & Carbonate som trakk opp ermene og satte igang planleggingen. De hadde jobbet sammen på flere prosjekter tidligere, deriblant "Into The Light", og har begge eierandeler i DarkLight AS.
Selv om ildsjelene bak var klare var absolutt ingenting annet klart. Hverken lokale, nettlinje, bord / stoler, premier eller noe annet var på plass en måned før lanet.Lokale: Flere muligheter ble vurdert, men plassmangel / nettmangel / strømmangel satte en stopper for de fleste idèene våre. Til slutt fant vi Bedriftsidrettshallen i Breivika. Prisen var litt stiv men med lite tid var det bare å kjøre på. Her er det DeeWoo og kansel som virkelig står for å bli ferdig å rigge.


Rigging startet ved midnatt, natt til fredag. Planen for kvelden var å få satt ut alt av paller og skrudd sammen bordene. Paller hentes inn fra ene enden av lokalet, sponplater fra den andre.


Og vips så var vi ferdige! Totalt brukte 14 personer 2 timer og 45 minutter på å bygge 288 sitteplasser.


Dagcrewet er kommet på fredag formiddag og starter oppheng av TP-kabler, samt strekking av strømkabler inne i hallen.


Rigging av crew-avdelingen. Fra venstre: Ferdigkonfigurerte HP switcher, Geir i lekker blå arbeidsbukse, haoa terminerer kabler (til fingrene ble blodige!!), deretter Zabba_G og Wartech.


Det aller meste av nett-trafikk gikk gjennom denne gigabitswitchen. Samtidig hadde den god tid til å ta armehvinger og lage kaffe. Tusen takk til Tromsø Kommune for lånet!


Det er svært lite strøm tilgjengelig i hallen så det ble klekket ut en sinnrik plan for å hente strøm på Breivika VGS. UCO leverte alt av hardware og vår kjære Gard sto for koblingen. Blant annet måtte vi stenge ned all strøm på Breivika for å koble oss til i tavleskapet. Håper alle hadde lagret det de jobbet med... Her setter Gard opp premiegliset, som betyr at absolutt ingenting virker... :D


Her er Alpha & Come_1 klar til å ta imot våre deltakere. Strengt tatt var vel ikke strøm klart på dette tidspunktet, men folk sto i kø så...


Folk strømmer på...


Stemningsbilde kveld.


Stemningsbilde kveld.

Vi har endel bilder fra TromsøLAN v8.0, se galleriet her. Har du flere bilder, send en epost til: alpha@darklight.no.

Copyright © 2018 TromsøLAN