TromsøLAN v3.0 - Vinterferien 2000

TromsøLAN v3.0 ble arrangert i år 2000. Bakmenn var Alpha & Advantage. Advantage dro i noen strenger og fikset oss nye lokaler, faktisk skulle det vise seg å bli TromsøLANs hjem i mange år framover, nemlig Forskningsparken, også kjent som "Nonstop-bygget" i Brevika. Mastermind Advantage ordnet også med at Norut IT, som holder til i 3. etasje i nevnte bygg, leverte internettforbindelsen og dermed ble TromsøLAN v3.0 det første TromsøLAN med internettforbindelse.

Vi startet allerede torsdag kveld med riggingen og oppkobling av nett. Fredag formiddag kom gutta fra HiFi Klubben og satte opp diverse lydutstyr, projektør med mer. Nettverk ble helsponset av Nortel Networks dette året. De leverte en svær metallkasse full av MEGET kostbart utstyr. Forskningsparken leverte pizza fra Yonas og brus til samtlige deltakere(!!) Og med 100-120 fornøyde deltakere ble det første proffe LAN-party i Tromsø et faktum!

Skjønt, noen barnesykdommer ble det. Vi glemte f.eks av at vaktmesteren måtte skru av nattsenkingen av temperatur i bygget så natt i Forskningsparken ble en ganske kjølig opplevelse...

Noen bilder fra TromsøLAN v3.0:Vi er igang! Dette er torsdag kveld. Fra venstre: Mayo, Romhelten & Tigern.


Vi må leke litt også, her sjekker Kissmet ut en. øh. "dokumentar" på en STOR skjerm.


HiFi klubben er igang med å rigge opp sitt utstyr. Hasse aka Hazer er lengst til venstre.


Folk begynner å komme på fredag ettermiddag. Linux-maskinen som router internett-trafikk og deler ut IPer booter på skjermen til høyre. Helt lengst til venstre kan man skimte haoa. Foran står Hazer, mens nighty og Tingen ankommer lanet i midten av bildet.


Alpha har FULL kontroll. Switcher fra Nortel vises nede til høyre.


Her sitter eliten, også kjent som TromsøLAN Crew! Crewet på TromsøLAN v3.0 var bare to i planleggingsfasen og så lite som 8 under selve lanet.


Det var et eget utsalg for datautstyr og TP-kabler under lanet og her er hele sjappa: Dunvolds Data! :D


SmalHans strikes a pose!


God steming på lørdagskvelden! Advantage sitter ved PCen og tar seg en runde Lollercoaster.


Oversiktsbilde.

Copyright © 2018 TromsøLAN